Red de publicación y opinión profesional
Política · Economía · Sociedad · Cultura · Ciencia · Tecnología ·
Últimas etiquetas:   Poesía   ·   Lectores   ·   Lectura   ·   Escritores   ·   Periodismo   ·   Libros   ·   Andrés Manuel López Obrador   ·   Cultura   ·   Novela   ·   Reseña"El nen que es va convertir en paquet", un llibre ple de sentiment


Inicio > Literatura
13/03/2018


553 VisitasL'escriptor català Francesc Estival va sorprendre amb el seu llibre El nen que es va convertir en paquet, el qual està disponible en format digital a les millors botigues d'ebooks del panorama internacional. Després d'anys sense publicar cap novel·la i havent escrit èxits com Cariòpside o Stars Over The Desert, finalment l'autor es va decidir a llençar al mercat l'obra El nen que es va convertir en paquet, on es parlarà d'un tema que s'acostuma a ignorar: els sentiments d'un fill davant del divorci dels seus pares. 


La primera màgia a destacar d'aquesta novel·la és el mateix títol. Per què? Doncs perquè conforma la metàfora perfecta per a descriure com se sent un nen de pares separats: com un paquet que va d'aquí cap allà. 

Com podem comprendre coneixent només l'argument de l'obra, el text amaga una denúncia d'un tema que no se sol tenir massa en compte, i no perquè no tingui importància. 

La història ens presenta al Jaume, un jove que rep l'amarga notícia de què els seus pares estan pensant divorciar-se. Davant d'això, el Jaume no pensa quedar-se de braços creutats, no, sino que es revelarà per impedir que la separació es posi en marxa. 

A més del tractament d'aquest polèmic tema, el Francesc Estival ens presenta un viatge cap a la maduresa de la mà del Jaume, qui passa de la negació total a l'acceptació. 

El nen que es va convertir en paquet constitueix una novel·la que, darrere de les seves amenes paraules i les situacions còmiques, amaga una important denúncia. 

Si vols saber-ne més d'aquesta tendra història, no deixis de visitar la fitxa del llibreEtiquetas:   Libros   ·   Literatura   ·   Divorcio   ·   Novela   ·   Narrativa Breve   ·   Autor

Compartir
Tu nombre:

E-mail amigo:
Enviar
PDF

0 comentarios  Deja tu comentario
Los más leídos de los últimos 5 días

Comienza
a leer


Un espacio que invita a la actualidad e información
 

Publica tus artículos


Queremos ser tus consejeros y tu casa editorial

Una comunidad de expertos


Rodéate de los mejores y comienza a influir
 

Ayudamos a tu negocio


El lugar y el momento adecuado donde debes estar
Secciones
22230 publicaciones
5300 usuarios
Columnas destacadas
Los más leídos
Mapa web
Categorías
Política
Economía
Sociedad
Cultura
Ciencia
Tecnología
Conócenos
Quiénes somos
Cómo publicar en Reeditor
Contacto
Síguenos


reeditor.com © 2014  ·  Todos los derechos reservados  ·  Términos y condiciones  ·  Políticas de privacidad  ·  Diseño web sitelicon.com  ·  Únete ahora